Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.3.2021

Vapaussotiemme Helsingin Seudun Perinneyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Teams-alustalla etänä / Lakiasiaintoimisto Laine & Nikka-Laitinen Oy:n kokoustilassa (Tunturikatu 7 B, 00100 Helsinki)

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Oksman ja sihteeriksi Juhani Laine. Toiminnanjohtaja Nina Schleifer esitti edellisen vuoden toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnantarkastajien lausunnon. Toimintakertomus on luettavissa Vain jäsenille -osiossa täällä. Kokous päätti vahvistaa tilinpäätöksen ja myöntää hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden.

Virallisen kokouksen jälkeen yhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Uutela kertoi, että ”Vuoden aktivistiksi” oli valittu Kai-Henrik Tiiainen. Valinnan perusteluna oli elokuvan ”Sodan ja rauhan kasvot –   Vapaussodasta Tarton rauhaan” ruotsinnos. Teamsissa pidetyn kokouksen takia kiertopalkintoa ei voitu luovuttaa ”livenä” vaan sen edellinen haltija, Vapaussodan Perinneliiton kunniamarssin sanoituksesta huomioitu Marko J. Ikonen, toimittaa taulun uudelle haltijalle.

Matti Myllyniemen (kuvassa oik.) 14.1.2020 lahjoittama Juhani Palmun teos on kiertopalkinto, joka luovutetaan ”Vuoden aktivistille”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *