Syyskokous

Vapaussotiemme Helsingin seudun perinneyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 3.11.2020 tutussa paikassa, Väestönsuojelumuseossa. Emäntämme Greta Nikkilä ja Lea Selin pitivät hyvin huolta, että kaikkia varotoimia noudatettiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Kokouksen puheenjohtajaksi valitun Anton Eskolan varmoin ottein luotsaama kokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion hallituksen esityksen mukaisesti. Vuonna 2021 vietetään yhdistyksen 30-vuotisjuhlaa ja jatketaan hyväksi todettua toimintaa kunnianosoitusten, luentojen ja retkien osalta. Tarkemmin tuleviin tapahtumiimme voi tutustua täällä.

Jäsenmaksua päätettiin korottaa 2 eurolla 23 euroon. Vapaussodan Perintö -lehden tilausmaksu korotettiin niin ikään 2 eurolla 8 euroon (jäsenet) ja 12 euroon (muut). Näillä toimenpiteillä yhdistys tavoittelee nollatulosta.

Jyrki Uutela valittiin vuonna 2019 puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2020-2021, joten puheenjohtajaa ei tällä kertaa valittu. Sen sijaan muu hallitus uudistui osin. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Auni-Leila Eulenberger, Olli Korkalainen, Juhani Laine, Kai-Henrik Tiiainen, Ari Åberg ja uutena jäsenenä Liisa Viranko. Varajäseniksi valittiin Anton Eskola, Marko J. Ikonen, Ville-Veikko Kirvesmies, Henri Korhonen, Marko Nikkanen, Juhani Pulkkinen ja Sirkka Valkjärvi. Toiminnantarkastajina jatkavat Eeva Lampén ja Kaarina Lindberg ja varatoiminnantarkastajaksi valittiin Tellervo Ojala. Kiitämme hallituksen jäsenyydestä luopunutta Terttu Ahoa yhdistyksemme eteen tehdystä työstä.

Syksyn tunnelmiin johdattelee näin lopuksi jäsenemme Raimo Berkanin kirjoittama pieni syysruno:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *