Sääntömääräinen kevätkokous 5.3.2024

Vapaussotiemme Helsingin Seudun Perinneyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Väestönsuojelumuseossa 5.3.2024. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Lars-Erik Wilskman ja sihteeriksi Juhani Laine. Toiminnanjohtaja Nina Schleifer esitti edellisen vuoden toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnantarkastajien lausunnon. Toimintakertomus on luettavissa Vain jäsenille -osiossa täällä. Kokous päätti vahvistaa tilinpäätöksen ja myöntää hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden.

Kokous kutsui hallituksen esityksestä yksimielisellä päätöksellään yhdistyksen kunniajäseneksi apteekkari Liisa Virangon. Tämä päätös kertoo syvästä kiitollisuudesta hänen työtään kohtaan meille kalliiden perinteiden kantajana ja niiden tulevaisuuden rakentajana. Puheenjohtaja Ari Åbergilla oli ilo luovuttaa Liisalle tästä kertova kunniataulu kukkien kera.

Kokouksen jälkeen kuulimme Antti-Jussi Salmenlinnan seikkaperäisen esityksen aiheesta ”Sodan ajan väestönsuojelu ja ilmavalvonta”. Esityksestä kerrotaan enemmän seuraavassa Vapaussoturissa 2/2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *